Ooma down as of 10/16 - 7am EST

Problems using My Ooma? Ideas on how we can make it better? You’ve come to the right place.
dcist
Posts: 6
Joined: Thu Oct 01, 2009 9:37 am

Ooma down as of 10/16 - 7am EST

Post by dcist » Fri Oct 16, 2009 7:37 am

I've been down since 7am today (10/16). Anybody else down?

murphy
Posts: 7205
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: Ooma down as of 10/16 - 7am EST

Post by murphy » Fri Oct 16, 2009 7:42 am

Working fine for me. It's a problem local to you.
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

Groundhound
Posts: 2711
Joined: Sat May 23, 2009 9:28 am
Location: Atlanta, GA

Re: Ooma down as of 10/16 - 7am EST

Post by Groundhound » Fri Oct 16, 2009 8:39 am

No problem here.

hpepper
Posts: 752
Joined: Mon Apr 27, 2009 10:29 am
Location: Columbus, Ohio

Re: Ooma down as of 10/16 - 7am EST

Post by hpepper » Fri Oct 16, 2009 8:41 am

All OK on both the Classic hub and Telo in Columbus, Ohio.

t4feb
Posts: 131
Joined: Thu Feb 19, 2009 6:00 am
Location: Aiken,SC
Contact:

Re: Ooma down as of 10/16 - 7am EST

Post by t4feb » Fri Oct 16, 2009 8:44 am

All OK in South Carolina
Terry

WayneDsr
Posts: 3790
Joined: Wed Feb 04, 2009 6:28 pm
Location: Northern Indiana

Re: Ooma down as of 10/16 - 7am EST

Post by WayneDsr » Fri Oct 16, 2009 8:51 am

Is your internet down or just ooma?
You might want to try unplugging the power from ooma, wait for about 5 minutes and plug it back in.

Just a thought....

Wayne

niknak
Posts: 885
Joined: Tue Jan 27, 2009 7:53 pm
Location: Staten Island, NY

Re: Ooma down as of 10/16 - 7am EST

Post by niknak » Fri Oct 16, 2009 8:53 am

...I've been down since 7am today...
maybe your internet serrvice is down?

dcist
Posts: 6
Joined: Thu Oct 01, 2009 9:37 am

Re: Ooma down as of 10/16 - 7am EST

Post by dcist » Fri Oct 16, 2009 9:07 am

I tried all the above. Oddest thing. Changed out the cables, directly into the internet connection - fiber optic verizon line - and the internet works just fine. COuld be the hub.. Thanks for the responses.

WayneDsr
Posts: 3790
Joined: Wed Feb 04, 2009 6:28 pm
Location: Northern Indiana

Re: Ooma down as of 10/16 - 7am EST

Post by WayneDsr » Fri Oct 16, 2009 9:15 am

What kind of indications are you getting on the hub. Blue or red light? Any lights on on the hub keyboard?

Try reseting to default.

Pull the power plug from ooma.
Hold down the blue/red ooma tab while plugging the power back in.
Continue holding down the ooma tab for 30 seconds while ooma displays a light show.
After 30 seconds release ooma hub. This is factory default. Try it now.

Wayne

JohnFoe
Posts: 8
Joined: Wed Oct 07, 2009 6:32 pm

Re: Ooma down as of 10/16 - 7am EST

Post by JohnFoe » Fri Oct 16, 2009 9:52 am

niknak wrote:
...I've been down since 7am today...
maybe your internet serrvice is down?

how do you think he made this post? lol

I hope he isn't so dumb to get on someone elses internet just to be able to make a post on here wondering why his ooma doesn't work while disreguarding the fact that he has no internetz. ; P

Post Reply