Strange number porting issue

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
Post Reply
prorok
Posts: 5
Joined: Wed Sep 22, 2010 7:18 am

Strange number porting issue

Post by prorok » Wed Sep 22, 2010 7:34 am

I received the following e-mail from Ooma support last night. I searched the forums and could not find any threads that discussed a "CSR - Customer Service Record," what it was, and why one would be required to complete a number port. Any ideas? I replied back the e-mail, but have yet to hear back.

Thanks!
Dear Ooma customer,


This email is being sent to acknowledge that we have received your porting request, however we have encountered a rejection and we are requested by your Carrier of the Customer Service Records. Kindly provide us with the information on your next reply.

Regards,

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: Strange number porting issue

Post by lbmofo » Wed Sep 22, 2010 8:50 am

Check here:

https://my.ooma.com/porting_status

If you don't have an active port happening, the email must be a mistake.
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

ntoy

Re: Strange number porting issue

Post by ntoy » Wed Sep 22, 2010 9:06 am

Hello,

I apologize for the vague email from our porting team. I've passed this information to the appropriate folks to assist in further coaching.

What they meant to say is that they need a copy of your most recent phone bill.

Post Reply