10 digit & ooma Connection Tone page not working

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
User avatar
jmassimilla
Posts: 525
Joined: Sat Feb 07, 2009 4:38 am
Location: Burlington County, South Jersey

Re: 10 digit & ooma Connection Tone page not working

Post by jmassimilla » Tue Feb 24, 2009 3:25 am

I take back what said. Everything is fine with the exception of the ooma connection tone. It saves ok if you select anything but "disabled". Select disabled, and it reverts back to "classic(default)" after navigating back to system preferences.
Customer since Feb 2009
2 Hub/Scout
1 Telo/Handset
Lifetime Premier Subscriber

nefoma
Posts: 11
Joined: Fri Feb 20, 2009 2:58 pm

Re: 10 digit & ooma Connection Tone page not working

Post by nefoma » Tue Feb 24, 2009 4:24 am

Prior to this, all ooma lounge website features have worked properly on this computer running Firefox 2 and Safari 3 on Windows XP SP3 with the exception of the website loading painfully slow.

As I indicated earlier, I was able to make these changes using IE 7 on this computer or in either Firefox 3 or Safari 3 on my Windows Vista computer.

It seems unlikely that this an OS specific issue, but for me that seems to be the case.

murphy
Posts: 7240
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: 10 digit & ooma Connection Tone page not working

Post by murphy » Tue Feb 24, 2009 4:35 am

Dennis P wrote:For those who are reporting that their browser is not working, could you please check if the problem is just isolated to the "system preferences" page, or if other preference pages are also not saving your changes? It would also be helpful if you could note whether it used to work for you in that browser (before today's upgrade).
I tried to send an email using your support email on the contact page several days ago using Firefox. It did not work. I got an error message. I then tried with Internet Explorer and did not get the error but am not confident that the message went through since the result was a blank page with "Done" in the lower left corner. I sent two of them and have not received a response from ooma for either one. They were on different subjects.
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

WayneDsr
Posts: 3790
Joined: Wed Feb 04, 2009 6:28 pm
Location: Northern Indiana

Re: 10 digit & ooma Connection Tone page not working

Post by WayneDsr » Tue Feb 24, 2009 6:42 am

I used IE and like the post above says, I can change any tone and it saves, but if I chose "disable" it reverts back to "default".
Other places in the lounge changed with no problem.

Thanks,
Wayne

WayneDsr
Posts: 3790
Joined: Wed Feb 04, 2009 6:28 pm
Location: Northern Indiana

Re: 10 digit & ooma Connection Tone page not working

Post by WayneDsr » Tue Feb 24, 2009 8:36 am

As an update, my setting is still on "default" but I no longer hear the ooma tone upon answer, so it is actually "disabled".

Wayne

User avatar
Dennis P
Ooma Moderator
Posts: 1858
Joined: Fri Apr 25, 2008 9:09 am
Location: Palo Alto, CA
Contact:

Re: 10 digit & ooma Connection Tone page not working

Post by Dennis P » Tue Feb 24, 2009 10:28 am

Got it. So it looks like when you disable the connect tone, we are saving the preference properly and it takes effect. However, if you go back to the page and look at your setting, it will revert to "Classic (default)". We're testing the fix internally right now and plan to have it rolled out this afternoon. Thanks for everyone's help in isolating the problem.

Dennis

User avatar
Dennis P
Ooma Moderator
Posts: 1858
Joined: Fri Apr 25, 2008 9:09 am
Location: Palo Alto, CA
Contact:

Re: 10 digit & ooma Connection Tone page not working

Post by Dennis P » Tue Feb 24, 2009 4:36 pm

Fix rolled out. Please let us know if there continue to be problems.

WayneDsr
Posts: 3790
Joined: Wed Feb 04, 2009 6:28 pm
Location: Northern Indiana

Re: 10 digit & ooma Connection Tone page not working

Post by WayneDsr » Tue Feb 24, 2009 5:36 pm

ooma tone in lounge is now showing "disabled".
Tone is disabled on my phone line.

Thanks!

Wayne

Tenor
Posts: 15
Joined: Sat Sep 13, 2008 8:35 pm

Re: 10 digit & ooma Connection Tone page not working

Post by Tenor » Wed Feb 25, 2009 4:42 pm

I set mine to disabled, but I still get the tone.

murphy
Posts: 7240
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: 10 digit & ooma Connection Tone page not working

Post by murphy » Wed Feb 25, 2009 5:42 pm

This does not involve the ooma tone that you get when you pick up the phone. It refers to the tone that is played when the called party answers the call.
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

Post Reply