Preferences not working in "MY OOMA" for last 24 hours

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
Post Reply
egorder
Posts: 3
Joined: Thu Mar 04, 2010 8:25 am
Location: NW Arkansas
Contact:

Preferences not working in "MY OOMA" for last 24 hours

Post by egorder » Sun Mar 14, 2010 9:30 am

I was dabbling with call screening enabled settings yesterday and now the preferences tab for the My OOMA account keep giving me an error message of : "We're sorry, there was a problem processing the page."

Has anyone else had this problem? It has been going on for nearly 24 hours now, and I have spoken to customer support personnel 2 times, once yesterday and once today and they don't seem to have any familiarity with this issue.

I would kind of like to work on the settings a little more. Since this happened, I have not gotten email nor SMS notifications that voice mail has been left for me to check messages.

Anyone else?

User avatar
southsound
Posts: 3519
Joined: Fri Feb 06, 2009 11:31 am
Location: Harstine Island, WA

Re: Preferences not working in "MY OOMA" for last 24 hours

Post by southsound » Sun Mar 14, 2010 9:49 pm

We normally recommend against posting the same thing to several forum locations. It makes most of us ignor the post.
ooma customer since February 2009
VoIP hardware: 2 Telo w/3 handsets & Linx / ooma core
Total Lines: 8 / Numbers: 11 / Handsets: 20
Lifetime Premier Member
Friends don't remember what Landline Integration was or why we did it.

hpsan
Posts: 28
Joined: Thu Dec 17, 2009 7:56 am

Re: Preferences not working in "MY OOMA" for last 24 hours

Post by hpsan » Mon Mar 15, 2010 12:58 pm

You might try deleting the cookies in your computer, and then power cycling the Ooma console.

Post Reply