hub pages blank

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
Post Reply
User avatar
scottlindner
Posts: 1003
Joined: Sun May 17, 2009 4:47 am
Location: Colorado Springs, CO

hub pages blank

Post by scottlindner » Wed Jul 01, 2009 6:39 pm

I have read about this problem before but I cannot seem to find the threads on it. The status and configuration pages on my Hub are blank. The frame is there, but no content. I know I read about this before, what's the solution?

Cheers,
Scott

User avatar
Aveamantium
Posts: 1352
Joined: Sat Jun 20, 2009 2:28 pm
Location: Loveland, Colorado

Re: hub pages blank

Post by Aveamantium » Wed Jul 01, 2009 7:06 pm

You have to disable your antivirus (seems to be a problem with Bitdefender and Kapersky)... I have Bitdefender Internet Security and have to disable my antivirus to see the ooma configuration page.
Go AVS!

User avatar
scottlindner
Posts: 1003
Joined: Sun May 17, 2009 4:47 am
Location: Colorado Springs, CO

Re: hub pages blank

Post by scottlindner » Thu Jul 02, 2009 2:45 am

I suspected that as I just installed Kaspersky, but even after disabling the pages were blank so I got a bit confused what was going on.

I'll try restarting the PC to see if that's necessary with Kaspersky.

Thanks!

Scott

Post Reply