attactmens

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
Post Reply
cowboy
Posts: 18
Joined: Wed Jul 03, 2013 7:14 am

attactmens

Post by cowboy » Wed Jul 10, 2013 7:32 am

I have tried and tried to post pictures of my nib in this form under installation and ever time I get could not load image and a string of of letters and stuff . I have used forms before and have never had the problems i'm having here could someone please help. I tried to post jpeg files around
500k

thunderbird
Posts: 6388
Joined: Mon Nov 08, 2010 4:41 pm

Re: attactmens

Post by thunderbird » Wed Jul 10, 2013 9:12 am

cowboy wrote:I have tried and tried to post pictures of my nib in this form under installation and ever time I get could not load image and a string of of letters and stuff . I have used forms before and have never had the problems i'm having here could someone please help. I tried to post jpeg files around
500k
Have you tried to use the Firefox browser?

cowboy
Posts: 18
Joined: Wed Jul 03, 2013 7:14 am

Re: attactmens

Post by cowboy » Wed Jul 10, 2013 1:04 pm

No i'm using IE but I am will to try any thing.

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: attactmens

Post by lbmofo » Wed Jul 10, 2013 2:29 pm

Some of the newer files I uploaded as attachments to posts are no longer viewable (/download/file.php?id=1224 for example results in "unable to deliver file.")
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

Post Reply