OK OK, Its stupid but... (the icon)

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
Post Reply
mrdbarnes
Posts: 12
Joined: Sat Aug 30, 2008 4:52 pm

OK OK, Its stupid but... (the icon)

Post by mrdbarnes » Fri May 15, 2009 7:27 pm

I just love my Ooma...(home and office) When I use Google Chrome, I get the Ooma icon when I add it to my favorites, BUT I do NOT get the icon when using IE 8, I like using the favorites bar in my browser. Can anyone help me get the icon on IE 8?

murphy
Posts: 7205
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: OK OK, Its stupid but... (the icon)

Post by murphy » Sat May 16, 2009 3:35 am

It's called a favicon.

IE has always had trouble with favicons.
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

dmoney
Posts: 6
Joined: Tue May 05, 2009 7:26 pm
Location: Central California

Re: OK OK, Its stupid but... (the icon)

Post by dmoney » Mon May 18, 2009 11:58 am

Looks like an ooma issue, at least right now.

http://oooma.com/favicon.ico points to a broken image link.

User avatar
bw1
Posts: 1781
Joined: Wed Mar 18, 2009 9:06 am
Location: MI

Re: OK OK, Its stupid but... (the icon)

Post by bw1 » Mon May 18, 2009 12:16 pm

Try again. :)

http://www.ooma.com/favicon.ico

More info on favicon at wikipedia:

http://en.wikipedia.org/wiki/Favicon

It seems it was created by Microsoft and now isn't supported by I.E. because I.E. does not support W3C standards. Ironic.

dmoney
Posts: 6
Joined: Tue May 05, 2009 7:26 pm
Location: Central California

Re: OK OK, Its stupid but... (the icon)

Post by dmoney » Tue May 19, 2009 8:38 pm

bw1 wrote:Try again. :)

http://www.ooma.com/favicon.ico

More info on favicon at wikipedia:

http://en.wikipedia.org/wiki/Favicon

It seems it was created by Microsoft and now isn't supported by I.E. because I.E. does not support W3C standards. Ironic.
Working now :)

It's supported by IE, it's just quirky. You can't believe everything on Wikipedia ;)

User avatar
bw1
Posts: 1781
Joined: Wed Mar 18, 2009 9:06 am
Location: MI

Re: OK OK, Its stupid but... (the icon)

Post by bw1 » Wed May 20, 2009 5:08 am

You had three o's in ooma. I've never seen it work in I.E. 6/7 or now 8.

mrdbarnes
Posts: 12
Joined: Sat Aug 30, 2008 4:52 pm

Re: OK OK, Its stupid but... (the icon)

Post by mrdbarnes » Sat May 23, 2009 8:59 pm

Thanks for all the good input!

Post Reply