gone red again

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
4109870275
Posts: 3
Joined: Wed Apr 15, 2009 4:16 am

Re: gone red again

Post by 4109870275 » Wed Apr 15, 2009 4:20 am

This puts a damper on teleworking from home (Annapolis MD.) Argggggggggggggggg!!!!!! One would think that a service status link be available.

dsarantis
Posts: 1
Joined: Wed Apr 15, 2009 4:16 am

Re: gone red again

Post by dsarantis » Wed Apr 15, 2009 4:21 am

Gone red here in Philly all morning. Just got my ooma dial-tone but my tab has no color. I picked a great week to finish my port and discontinue my landline??

shazoomi
Posts: 1
Joined: Wed Apr 15, 2009 4:14 am

Re: gone red again

Post by shazoomi » Wed Apr 15, 2009 4:22 am

Red in Chicago too. Maybe one of the big telcoms is behind these outages to try to kill Ooma? Ooma has been great until the 4/13 outtage but it looks like a repeat today and what's worse is that they aren't reporting it internally yet via the status board.

Gators
Posts: 16
Joined: Mon Feb 16, 2009 6:06 am

Re: gone red again

Post by Gators » Wed Apr 15, 2009 4:32 am

What is really disturbing is that no one at ooma seems to know they are down again.

RJTKLE
Posts: 1
Joined: Wed Apr 15, 2009 4:38 am

Re: gone red again

Post by RJTKLE » Wed Apr 15, 2009 4:45 am

Red again here in Palm Coast Florida. Very frustrating not having a status update from the Ooma support.

wmh
Posts: 2
Joined: Wed Apr 15, 2009 2:58 am

Re: gone red again

Post by wmh » Wed Apr 15, 2009 5:14 am

Just turned blue in South Central PA.

maddog
Posts: 3
Joined: Mon Apr 13, 2009 3:35 pm

Re: gone red again

Post by maddog » Wed Apr 15, 2009 5:17 am

Just went back to blue in Philly and service is working. Fingers crossed it stays on!

croger1ks
Posts: 2
Joined: Wed Apr 15, 2009 3:05 am

Re: gone red again

Post by croger1ks » Wed Apr 15, 2009 5:20 am

Red in KS, too as of 6:00 am Central -- not good.

georose
Posts: 35
Joined: Tue Mar 10, 2009 1:06 pm

Re: gone red again

Post by georose » Wed Apr 15, 2009 5:21 am

I'm up in South Jersey.

frenchcamp49er
Posts: 167
Joined: Thu Jan 08, 2009 8:42 pm

Re: gone red again

Post by frenchcamp49er » Wed Apr 15, 2009 5:24 am

Back on in CA
Customer Since: January 2009
Ooma Hardware: Ooma Hub/Scout; Telo 04/02/10
Ooma Service: Premier Lifetime (Since December 2009)

Post Reply