Will a handset work better?

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
Post Reply
DawnW
Posts: 102
Joined: Thu Dec 24, 2009 4:10 am
Location: Charlotte, NC

Will a handset work better?

Post by DawnW » Fri Sep 02, 2011 6:53 am

I have had Ooma for almost 2 years now with little complaint, although sometimes our phones don't work all that well. I haven't known if this is an Ooma problem (garbled voices sometimes, dropped calls, that sort of thing.)

I have wondered if an actual handset from Ooma might work better???? Anyone tried both and can comment?

Also, can I get more than one and have them on the same line? We do not currently have Premier. And if we get Premier can we then change them to 2 different numbers?

THANK YOU!,

Dawn

thunderbird
Posts: 6388
Joined: Mon Nov 08, 2010 4:41 pm

Re: Will a handset work better?

Post by thunderbird » Tue Sep 06, 2011 4:41 pm

bump

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: Will a handset work better?

Post by lbmofo » Tue Sep 06, 2011 5:05 pm

Unless you have a non DECT 6.0 cordless phone, it is likely that your quality issues will still be there even with a Telo handset.

You can use 2 handsets or more on the same line or assign 1 or more to personal numbers (requires Premier).

Take a look at this voice quality thread: viewtopic.php?t=10023
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

Post Reply