The tab is blue, but can't make or answer calls

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
Post Reply
tmosk
Posts: 1
Joined: Thu Dec 16, 2010 10:46 am

The tab is blue, but can't make or answer calls

Post by tmosk » Thu Dec 16, 2010 10:55 am

Spent couple hours trying to figure out what's wrong with my Ooma. The phone rings, but when I pick up, can't hear anything, the phone displays: "The system busy. Try again later". Also, unable to place any calls. The messages are recorded. The tab is blue. Went through modem-ooma-outer setup, plugging-unplugging, calling customer support - could not help; searching internet.. then unplugged the phone base, waited a minute, plugged it back, and everything works.

User avatar
southsound
Posts: 3519
Joined: Fri Feb 06, 2009 11:31 am
Location: Harstine Island, WA

Re: The tab is blue, but can't make or answer calls

Post by southsound » Thu Dec 16, 2010 3:39 pm

We're glad that it is working for you. When you unplugged and repowered your ooma, it took a new configuration from their servers. Maybe that is what cleared up the problem. Sometimes the system can get corrupted and a reboot is all that is required to make things like new again.

Welcome to ooma and to the forum!
ooma customer since February 2009
VoIP hardware: 2 Telo w/3 handsets & Linx / ooma core
Total Lines: 8 / Numbers: 11 / Handsets: 20
Lifetime Premier Member
Friends don't remember what Landline Integration was or why we did it.

Post Reply