Picking up a line from Telco to non-telco handset

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
Post Reply
grecni
Posts: 19
Joined: Wed Apr 01, 2009 2:14 pm

Picking up a line from Telco to non-telco handset

Post by grecni » Wed Dec 15, 2010 7:39 am

I have a new Telco system with a Telco handset and a separate non-telco mulit-handset base. I also have premier and a second line. My question is if I answer (or start a call) with the telco handset, how can I connect to that same call (or transfer it) to the non-telco handset. The default behavior when I pick up the non-telco handset, when the telco handset is in use, is for the non-telco handset to connect to the second line. Is there anyway to control the behavior so I can have multiple handsets (telco and non-telco) talking on the same call sometimes and othertimes start a new call with the second line?

Thanks for any advice.
Jim

murphy
Posts: 7205
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: Picking up a line from Telco to non-telco handset

Post by murphy » Wed Dec 15, 2010 8:37 am

It's Telo, not Telco.
After you get the dial tone for the second line, push the flash key on the cordless phone. That should switch it to the first line.
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

grecni
Posts: 19
Joined: Wed Apr 01, 2009 2:14 pm

Re: Picking up a line from Telco to non-telco handset

Post by grecni » Wed Dec 15, 2010 10:10 am

OK, I feel stupid. I tried using flash before posting and it didn't work. Of course it works much better when you actually press the right button.

Thanks for the help.

Post Reply