my.ooma.com is very very slow

Problems using My Ooma? Ideas on how we can make it better? You’ve come to the right place.
Groundhound
Posts: 2711
Joined: Sat May 23, 2009 9:28 am
Location: Atlanta, GA

Re: my.ooma.com is very very slow

Post by Groundhound » Tue Aug 17, 2010 1:10 pm

mpemberton5 wrote:It is terribly slow. Please fix the portal. It is CRAZY SLOW!!!!!

Need help? Feel free to hire me and I'll help out. :)
Very slow today indeed. I suspect it's related to the extra load from people logging on due to the service outage for inbound calls today.

cylooma
Posts: 28
Joined: Fri Aug 13, 2010 9:48 pm
Location: S. CAL

Re: my.ooma.com is very very slow

Post by cylooma » Tue Aug 17, 2010 2:32 pm

Same here. It was very slow all day yesterday. Better at night time last night. But it's again very slow to load today :?
Cox HSI -> Motorola cable modem -> Netgear wndr3700 w/ Qos -> Ooma Telo -> Uniden DECT2188-3

petesweeps
Posts: 7
Joined: Mon Jul 05, 2010 1:52 pm

Re: my.ooma.com is very very slow

Post by petesweeps » Mon Aug 23, 2010 10:07 am

I've never seen this page fast; Its been slow ever since I signed up.

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: my.ooma.com is very very slow

Post by lbmofo » Fri Aug 27, 2010 6:56 am

Just noticed My Ooma being very fast today. I wonder if hardware upgrades happened.
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

Post Reply