Why was I just charged $10?

Problems using My Ooma? Ideas on how we can make it better? You’ve come to the right place.
Post Reply
saving$
Posts: 2
Joined: Fri Feb 26, 2010 2:58 pm

Why was I just charged $10?

Post by saving$ » Fri Feb 26, 2010 3:03 pm

I set up my ooma telo a few days ago and it works great, but I had to disconnect it because I am fiddling with my computer. Anyways, I just noticed a $10. charge from ooma, what gives, I thought it was free? I opted out of the premier service as soon as I set the thing up....

saving$
Posts: 2
Joined: Fri Feb 26, 2010 2:58 pm

Re: Why was I just charged $10?

Post by saving$ » Fri Feb 26, 2010 3:16 pm

Never mind, I just did a search and someone posted about a $10. preauth to check your debit card is valid or something...just surprised me, where did I miss this info?

sfhub
Posts: 348
Joined: Fri Jan 22, 2010 6:22 am

Re: Why was I just charged $10?

Post by sfhub » Fri Feb 26, 2010 5:56 pm

Pre-auth shouldn't show up as a charge. It will affect available credit though.

tommies
Posts: 862
Joined: Sun Mar 01, 2009 8:10 pm
Location: Atlanta

Re: Why was I just charged $10?

Post by tommies » Fri Feb 26, 2010 6:42 pm

Usually, I see a pre-auth for just $1.00 , and it just goes away later after the real charge shown up. It may last a few days tho, since many merchands run thing in batches.
tommies

hpepper
Posts: 752
Joined: Mon Apr 27, 2009 10:29 am
Location: Columbus, Ohio

Re: Why was I just charged $10?

Post by hpepper » Fri Feb 26, 2010 6:48 pm

I can confirm that on my second Telo i had a pre-auth of $10 after entering my card info - it disapeared after about 4 days.

Post Reply