base unit doesnt light up

Problems using My Ooma? Ideas on how we can make it better? You’ve come to the right place.
Post Reply
harleyjess
Posts: 16
Joined: Fri Feb 19, 2010 8:02 am

base unit doesnt light up

Post by harleyjess » Sun Feb 21, 2010 6:13 pm

My OOMA base unit ( TELO) doesnt show any lights-- but the system is working fine- I tried rebooting the system and still the same- anyone experience this ?

WayneDsr
Posts: 3790
Joined: Wed Feb 04, 2009 6:28 pm
Location: Northern Indiana

Re: base unit doesnt light up

Post by WayneDsr » Sun Feb 21, 2010 7:06 pm

Try tapping the light dimmer symbol "sun" to bring the lights up.

Wayne
ooma customer since January 2009
ooma hardware: core (hub/scout) and Telo
Lifetime Premier Member

amoney
Posts: 586
Joined: Tue Dec 22, 2009 9:43 pm

Re: base unit doesnt light up

Post by amoney » Sun Feb 21, 2010 7:12 pm

I am assuming you are aware of the dim button (top right) that adjust brightness.

When you reboot, do you see any lights.

Just a curious experiment, diconnect your DSL/cable modem from the phone/coax line, to simulate internet is down, wait 5-10 minutes to see if the Telo flashes red (you can also simply activate the standby button on the cable modem to also simulate this). You can reconnect after the test and things will resume normal function.

Note I use the trick above to illuminate only the Ooma logo blue on the Telo, I have the dim set to no lights and by doing the above I get this behavior, which I like.
Comcast > Telo > WRT54G

harleyjess
Posts: 16
Joined: Fri Feb 19, 2010 8:02 am

Re: base unit doesnt light up

Post by harleyjess » Sun Feb 21, 2010 9:09 pm

tapping on button was the fix- thanks

Post Reply