Problems using My Ooma? Ideas on how we can make it better? You’ve come to the right place.
#24847 by whn
Wed Oct 07, 2009 3:40 pm
You put in user name and password and KEEP ME LOGGED IN and I get this

please fix

The next time I then put in my number and password it works.

Its weird.

OOMA Session Expired.jpg
OOMA Session Expired.jpg (41.19 KiB) Viewed 1806 times
Last edited by whn on Wed Oct 07, 2009 3:58 pm, edited 2 times in total.
#24849 by hpepper
Wed Oct 07, 2009 3:44 pm
I am wondering if this is only happening to you... I get in right away when I log into both of my accounts with the box checked.

Anyone else having this problem?
#24853 by whn
Wed Oct 07, 2009 3:57 pm
hpepper wrote:I am wondering if this is only happening to you... I get in right away when I log into both of my accounts with the box checked.

Anyone else having this problem?



you know it could be, I read elsewhere someone else having the problem.

So I decided to start a post on it to draw awareness.


Hopefully its just me and not a system wide bug.
#24856 by WayneDsr
Wed Oct 07, 2009 4:12 pm
please fix

The next time I then put in my number and password it works.

Its weird.


Same for me. First time logging in usually requires 2 tries.

Wayne
#24868 by whn
Wed Oct 07, 2009 5:23 pm
WayneDsr wrote:
please fix

The next time I then put in my number and password it works.

Its weird.


Same for me. First time logging in usually requires 2 tries.

Wayne



Cool, glad Im not the only one.

Im sure OOMA will fix this.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests