Can't Listen to VMs on Mobile Web Portal

Problems using My Ooma? Ideas on how we can make it better? You’ve come to the right place.
Post Reply
mando
Posts: 4
Joined: Thu Apr 05, 2012 7:45 pm

Can't Listen to VMs on Mobile Web Portal

Post by mando » Thu Apr 05, 2012 7:51 pm

I get a "Notice: Message not found" error on my Android phone or iPad Safari browser when I click on a number on my mobile web portal InBox.

This used to work for me.

On both the iPad and my Droid Bionic phone, the MOBILE versions of the website (https://my.ooma.com/m) are provided – this is where the problem seems to be. Everything is FINE on the DESKTOP version of the portal (https://my.ooma.com/dashboard or https://my.ooma.com/inbox).

Can someone confirm that the MOBILE portal is working for them to retrieve VMs?

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: Can't Listen to VMs on Mobile Web Portal

Post by lbmofo » Fri Apr 06, 2012 11:48 am

I think it is a bug on the mobile version of the website. viewtopic.php?t=13572
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

mando
Posts: 4
Joined: Thu Apr 05, 2012 7:45 pm

Re: Can't Listen to VMs on Mobile Web Portal

Post by mando » Fri Apr 06, 2012 11:59 am

Thanks for the pointer to the other thread. Glad to know it's not just me.

This used to work.

I've been unable to get a useful response from Ooma on this issue.

rwinnike
Posts: 21
Joined: Thu Jun 09, 2011 5:38 am

Re: Can't Listen to VMs on Mobile Web Portal

Post by rwinnike » Sat Apr 14, 2012 5:09 am

I have the same problem now using accessing VM on Safari with my MacBook Pro. It used to work just fine.

EX Bell
Posts: 401
Joined: Fri Jan 20, 2012 10:42 pm
Location: Toronto, Ontario

Re: Can't Listen to VMs on Mobile Web Portal

Post by EX Bell » Sat Apr 14, 2012 7:44 am

I don't use Safari because it's so slow, but it works fine on my MB Pro with Chrome
Customer Since: 1/17/12
Service: Premier 1/30/2012
BELL Canada Port: 1/30/12 - 2/13/12
TekSavvy via BELL FTTN: 25 Mbps/10 Mbps
Setup: Sagemcom 2864 > Cisco E2000 > Time Capsule v1 > Telo
Handsets: Panasonic KX-TG6655S DECT 6.0

remaker
Posts: 8
Joined: Wed Jun 09, 2010 9:44 am

Re: Can't Listen to VMs on Mobile Web Portal

Post by remaker » Mon Apr 16, 2012 6:14 pm

It seems to be fixed now (4/16/2012). Tested on iPhone 4S + Mobile Safari.

Yay, Ooma!

mando
Posts: 4
Joined: Thu Apr 05, 2012 7:45 pm

Re: Can't Listen to VMs on Mobile Web Portal

Post by mando » Wed Apr 18, 2012 12:15 pm

Finally! Noticed last night.

Post Reply