Problems using My Ooma? Ideas on how we can make it better? You’ve come to the right place.
#90004 by frenchcamp49er
Sun Nov 27, 2011 7:07 pm
Call Logs have not added any calls since 11/10/11 what is wrong?
#90014 by thunderbird
Sun Nov 27, 2011 11:53 pm
frenchcamp49er wrote:Call Logs have not added any calls since 11/10/11 what is wrong?

Power off the Ooma device for 20 minutes. This allows time for the Ooma servers to reload/reset/correct your Ooma profile. Then repower the Ooma device and test.

If that doesn't work contact Ooma Customer Service:

Customer Support
Email: support@oomacare.com
Phone: 1-888-711-OOMA (6662)
Monday-Friday 7am-7pm PST
Saturday-Sunday 8am-5pm PST
#90180 by jfkjyk
Fri Dec 02, 2011 3:32 am
Same problem here. No call logs after Nov. 18th. Tried disconnecting for 20 minutes and restarting. Did not work. I sent an Email to OOMA and am waiting for a response.
#90447 by frenchcamp49er
Wed Dec 07, 2011 10:25 pm
thunderbird wrote:
frenchcamp49er wrote:Call Logs have not added any calls since 11/10/11 what is wrong?

Power off the Ooma device for 20 minutes. This allows time for the Ooma servers to reload/reset/correct your Ooma profile. Then repower the Ooma device and test.

If that doesn't work contact Ooma Customer Service:

Customer Support
Email: support@oomacare.com
Phone: 1-888-711-OOMA (6662)
Monday-Friday 7am-7pm PST
Saturday-Sunday 8am-5pm PST



Fixed my problem now I have another.
#90450 by frenchcamp49er
Wed Dec 07, 2011 11:20 pm
Spoke you soon, call logs not working again.
#90455 by thunderbird
Wed Dec 07, 2011 11:50 pm
frenchcamp49er wrote:Spoke you soon, call logs not working again.

Do the 20 minute off reboot again. Sometimes it has to be done up to three time in a row for success.
Also report your problem to Ooma Customer Support.
#90469 by jonj
Thu Dec 08, 2011 8:33 am
This is the third time in about 2 months I had to do this. Is this a regular occurence I should expect?
#90475 by murphy
Thu Dec 08, 2011 8:46 am
jonj wrote:This is the third time in about 2 months I had to do this. Is this a regular occurence I should expect?

I have been using Ooma since January 2009 and have never had to do a 20 minute reboot.
#90485 by Bobby B
Thu Dec 08, 2011 10:14 am
This problem is due to a bug related to how we process the caller-ID name in the call logs. We're currently working on a server-side fix.
#90495 by frenchcamp49er
Thu Dec 08, 2011 2:16 pm
Bobby B wrote:This problem is due to a bug related to how we process the caller-ID name in the call logs. We're currently working on a server-side fix.



Thanks for the update

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests