Telo handset Feature

Something on your mind? Want to give us feedback on something in particular or everything in general? Tell us how we are doing!
Post Reply
chipsm
Posts: 8
Joined: Fri Jul 24, 2009 9:17 am

Telo handset Feature

Post by chipsm » Tue Jun 08, 2010 3:28 am

It would be nice to be able to assign a label to the Telo Handset instead of the "Handset 1" or default labels now assigned to the handsets.
This way Handsets can be assigned to certain rooms or areas.

User avatar
bw1
Posts: 1781
Joined: Wed Mar 18, 2009 9:06 am
Location: MI

Re: Telo handset Feature

Post by bw1 » Wed Jun 09, 2010 1:33 am

I would think that would be possible. :)

dsinternet
Posts: 852
Joined: Fri Nov 20, 2009 8:32 pm
Location: Minnesota

Re: Telo handset Feature

Post by dsinternet » Wed Jun 09, 2010 2:36 am

Great idea, I would love having that.

Post Reply