Something on your mind? Want to give us feedback on something in particular or everything in general? Tell us how we are doing!
#15105 by cardnal127
Fri Aug 07, 2009 9:12 am
Hi folks...
let me try this again, I have Premier Service with 2 assigned phone #s.
Should'nt I be able to assign #2 to scout in other room?
I've gone to lounge prefrences and assigned 2nd line to scout,did long power recycle(over a minute) on scout, but line 2 on scout goes directly voicemail and does not ring on scout (or hub).
Any ideas how to rectify this problem? Its the reason I signed up with Premier and bought ooma. Help??
Thanks.
PS: ooma support was stumped as well.
#15110 by cardnal127
Fri Aug 07, 2009 9:37 am
Thanks for the reply.
No the red envelope light is not on. I've tried turning it on and off, no luck,straight to voicemail.
I've power cycled both the hub and scout to no avail.
Has anyone else come across this problem ? or am I unique?
#15113 by murphy
Fri Aug 07, 2009 9:40 am
You may need to contact support by phone. Some units were shipped with the wrong sticker on the bottom and thus the number from the bottom of the unit doesn't match the actual address of the unit.
#15115 by cardnal127
Fri Aug 07, 2009 9:48 am
The hub and scout are in diffrent rooms (on same "line" in house).
As far as the Serial# on the scout this is the first I've heard about this.
I've spoken to ooma support and they never mentioned the ser# issue.
I'm not sure I understand the "are the hub & scout connected" question.
#15124 by bw1
Fri Aug 07, 2009 10:51 am
You don't need a new scout, you just may need the correct serial number for the scout you have.

Did you try connecting the scout to the hub directly with the supplied short phone cord? Connect the wall ports on both and try that.

Also, you may need to reset your hub by pulling the plug for 60 seconds.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests