Something on your mind? Want to give us feedback on something in particular or everything in general? Tell us how we are doing!
#108754 by phirephoto
Sat Apr 13, 2013 10:01 am
Hi,

New beta office user. I have a phone line set up, and an extension (one phone plugged into the base). I go into phone mapping, map my primary extension to to the phone in the base station, and hit save, and see "Saving" which just spins forever. No changes save.

Any suggestions? I'll provide my phone # if needed to an Ooma staff.

Thanks.
#108765 by thunderbird
Sat Apr 13, 2013 11:25 am
phirephoto wrote:Hi,

New beta office user. I have a phone line set up, and an extension (one phone plugged into the base). I go into phone mapping, map my primary extension to to the phone in the base station, and hit save, and see "Saving" which just spins forever. No changes save.

Any suggestions? I'll provide my phone # if needed to an Ooma staff.

Thanks.

Probably should move your discussion to the Ooma Office Bata set of threads at viewforum.php?f=13

You will probably have to e-mail Dennis P. with the Linx problem. They can usually do something from their side.

memberlist.php?mode=viewprofile&u=59
#108775 by phirephoto
Sat Apr 13, 2013 3:29 pm
thunderbird wrote:Probably should move your discussion to the Ooma Office Bata set of threads at viewforum.php?f=13

You will probably have to e-mail Dennis P. with the Linx problem. They can usually do something from their side.

memberlist.php?mode=viewprofile&u=59


Thanks - didn't see the Office Beta thread.

Should clarify - this isn't a linx - the phone is plugged right into the base.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests