ooma core flashing red

Something on your mind? Want to give us feedback on something in particular or everything in general? Tell us how we are doing!
User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: ooma core flashing red

Post by lbmofo » Fri Jan 07, 2011 6:36 pm

arkumar15 wrote:
thunderbird wrote:Verify that your Internet provider isn't down. Reboot your modem, than if your Ooma device is next in line, your Ooma device, or if your router is next, reboot your router, than your Ooma device.
Good luck
Hi Thunderbird,

The internet is fine. Because it was first thing i checked and posted this message through laptop connected to the router wirelessly.
arkumar15, you still having issues?
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

arkumar15
Posts: 99
Joined: Wed Apr 15, 2009 5:52 pm

Re: ooma core flashing red

Post by arkumar15 » Tue Jan 18, 2011 3:10 pm

lbmofo wrote:
arkumar15 wrote:
thunderbird wrote:Verify that your Internet provider isn't down. Reboot your modem, than if your Ooma device is next in line, your Ooma device, or if your router is next, reboot your router, than your Ooma device.
Good luck
Hi Thunderbird,

The internet is fine. Because it was first thing i checked and posted this message through laptop connected to the router wirelessly.
arkumar15, you still having issues?

No, I am fine now. Sorry, i was busy and couldn't post on the website. It was down for one evening and it was fine next day. Thank you for inquiring about my problem. I rebooted twice before it started working by itself.

Post Reply