Outgoing CID adds extra 1's

Having trouble placing or receiving calls or using your voicemail system on Ooma Telo VoIP Phones? Post your questions here.
Post Reply
gwwing
Posts: 21
Joined: Thu Apr 09, 2009 7:58 am

Outgoing CID adds extra 1's

Post by gwwing » Tue Nov 02, 2010 12:54 pm

For the last week couple of weeks I have not been able to call my local friends without going through an load of BS from a privacy manager. My calls are stopped and the message is ... the phone that I am calling does not take unidentified calls... This is a new development and my friends have not installed a new privacy manager service. My outgoing CID seems to be working ok for most calls, however, When I called another Ooma number out of state my CID shows with 1 1 and then my area code and number. Calls to a local number that goes through shows 1 and then the area code and number. Anyone have a similar type of problem? I have had Ooma since 2/09 and have been happy with it until now. Calls to tech help have not been able to take care of the problem. My preferences for call blocking has been unchecked. Even using *82 have not helped. Calls to most cell phones seem to be working ok as well.

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: Outgoing CID adds extra 1's

Post by lbmofo » Tue Nov 02, 2010 12:58 pm

If your outgoing number shows up, it is your friend's privacy manager having issues.
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

User avatar
nn5i
Posts: 554
Joined: Fri Jun 11, 2010 2:02 pm
Location: Portland, OR

Re: Outgoing CID adds extra 1's

Post by nn5i » Tue Nov 02, 2010 1:05 pm

lbmofo wrote:If your outgoing number shows up, it is your friend's privacy manager having issues.
If it shows up incorrectly but other callers' CID shows correctly, that can hardly be his friend's privacy manager having issues.

Post Reply