two rings

Having trouble placing or receiving calls or using your voicemail system on Ooma Telo VoIP Phones? Post your questions here.
Post Reply
darkfallz
Posts: 9
Joined: Tue Dec 08, 2009 12:18 pm

two rings

Post by darkfallz » Fri Jul 30, 2010 7:25 pm

people call me and the maximum it rings is two times then cuts them off....there is no reason that i know of that this happens...can i get some advice on this ....ive played with settings etc....two rings ...cuts em off....thanks

User avatar
bw1
Posts: 1781
Joined: Wed Mar 18, 2009 9:06 am
Location: MI

Re: two rings

Post by bw1 » Fri Jul 30, 2010 7:39 pm

Did you try changing the "Voicemail pick-up time" on the Voicemail Preferences page on my.ooma?

darkfallz
Posts: 9
Joined: Tue Dec 08, 2009 12:18 pm

Re: two rings

Post by darkfallz » Sat Jul 31, 2010 5:15 am

i tried that every which way and i also but its not a matter of voicemail...the phone simply cuts people calling off at two rings...not to voicemail. tried resetting etc but nothing seems to work.

gjferg
Posts: 2
Joined: Sat Dec 05, 2009 7:08 am

Same problem

Post by gjferg » Sat Jul 31, 2010 12:56 pm

My ooma just started doing the same thing. I don't know if it started today or yesterday, but I just noticed it today and confirmed it by calling my ooma # with my cell phone...two rings and that's it, no voicemail, no nothing. I tried rebooting my telo with no help.

darkfallz
Posts: 9
Joined: Tue Dec 08, 2009 12:18 pm

Re: two rings

Post by darkfallz » Sat Jul 31, 2010 1:45 pm

this is a problem for people trying to call....mmm...could an administrator of this forum look into this for us i hope ... sorry its happening to you ..but at the same time ...nice to know that im not the only one...

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: two rings

Post by lbmofo » Sat Jul 31, 2010 1:56 pm

Try customer support.

1-888-711-6662
Monday-Friday 7am-7pm Pacific
Saturday-Sunday 8am to 5pm Pacific
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

rooflady
Posts: 17
Joined: Wed Jun 30, 2010 10:04 am

Re: two rings

Post by rooflady » Mon Aug 02, 2010 1:39 pm

I have the same problem. It has happened before and I thought it was fixed. Now it's doing it again. I get a call, it rings once then goes dead. Caller ID tells me who it is so I call back. Caller tells me it rings twice on their end then goes dead. I reported this to Support, and thought it was fixed. It started again last week. I sure hope it gets fixed properly and soon.

gjferg
Posts: 2
Joined: Sat Dec 05, 2009 7:08 am

Re: two rings

Post by gjferg » Mon Aug 02, 2010 3:24 pm

Well, mine seems to be working fine now. It lasted only one day and it seemed to fix itself...at least so far.

darkfallz
Posts: 9
Joined: Tue Dec 08, 2009 12:18 pm

Re: two rings

Post by darkfallz » Sun Aug 08, 2010 6:56 pm

fixed

Post Reply