This forum includes tips for maintaining the best audio quality possible with the Ooma System. If your Ooma system is having issues with dropped calls, static audio or echo, look here for assistance.
#98733 by magma2
Mon Aug 06, 2012 4:15 pm
Just noticed my hub flashing red. Unplugged are restarted a couple of times but no luck. Rebooted the router, but still can't connect. I'm wondering if the network is down?
#98735 by hes
Mon Aug 06, 2012 4:20 pm
Mine too. Flashing red Ooma logo on Telo from about 1700 PST to 1712 PST. Then it spontaneously rebooted and now seems to be working normally.
#98738 by WayneDsr
Mon Aug 06, 2012 4:24 pm
Hub and Telo were down here in Indiana, hub is back online but the telo is still down.

Wayne
#98746 by murphy
Mon Aug 06, 2012 4:30 pm
Hub and Telo both down in PA.
#98757 by mhowie
Mon Aug 06, 2012 4:55 pm
Ooma Hub down currently-- 8:55PM EDT. Tried unplugging and restoring power to no avail.
#98759 by Nargg
Mon Aug 06, 2012 5:01 pm
Down in Oklahoma. Can call out, but can't call in. Getting all types of error messages when calling in from "circuits down" to "caller not accepting calls" and occasionally voice mail.
#98761 by thbjr
Mon Aug 06, 2012 5:03 pm
Ooma hub flashinf red tab in Phoenix, AZ. Local time 6:01PM Wonder when ooma will be back up. Went to lave chat and am 127 in queue. think there are network issues???

After over 20 minutes in queue, and my number in queue dropping all the way down to 3, I get this message,
Status: Canceled
There are no agents available to chat with you right now. Please try again later.

Now isn't that nice. I was wondering how they got through 124 customers in queue in 20 minutes. Now I know. :x
Last edited by thbjr on Mon Aug 06, 2012 5:18 pm, edited 1 time in total.

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 11 guests