OOMA Telo install - configuration for multiple Jacks

Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
Post Reply
arwsg
Posts: 4
Joined: Wed Apr 28, 2010 5:18 pm

OOMA Telo install - configuration for multiple Jacks

Post by arwsg » Wed Apr 28, 2010 5:22 pm

So I've seen the install thread for the scout, but my search for install details for the telo did not find any open discussions.

I have an OOMA Telo. I was notified that my number was successfully ported.

I want all my jacks in the house be usable. On the other jack - not associated with the TELO I hear the traditional dial tone. Inbound calls only ring on the OOMA TELO connected phone.

I have followed the install instructions exactly - and with the exception of getting the ooma dial tone on the other jacks everything seems to work fine.

Ideas? Thanks.

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: OOMA Telo install - configuration for multiple Jacks

Post by lbmofo » Wed Apr 28, 2010 6:54 pm

Here is a good thread. Make sure to physically disconnect the telephone company first.

Here is ooma's instructions.
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

arwsg
Posts: 4
Joined: Wed Apr 28, 2010 5:18 pm

Re: OOMA Telo install - configuration for multiple Jacks

Post by arwsg » Thu Apr 29, 2010 4:24 am

Thanks. Your response was exactly what I needed and now everything works as I wanted.

Post Reply