No Blue light

Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
akajustm
Posts: 38
Joined: Mon Jul 06, 2009 10:17 pm

Re: No Blue light

Post by akajustm » Mon Mar 22, 2010 1:33 pm

On hold to follow up on if they can find a replacement to send out, 27 minutes and counting right now... Man I hope I never have to deal with Ooma "customer support" again.
According to Pidro
"For this one we have to wait for the update for the replacement." So this replacement department is either seriously understaffed or just can't find a unit to send out.
They are updating the ticket with notes asking the replacement department to get back to me within 24 hours via phone or email. Mind you this is the 3rd or 4th time they have done this.
I am going to call CompUSA who I made the purchase with, to see if I can return the item. I was going to be a 2 Ooma Hub premium customer but it looks like they don't want that.
For the record I was on the phone on hold and talking to Pidro for 34 minutes.

amoney
Posts: 586
Joined: Tue Dec 22, 2009 9:43 pm

Re: No Blue light

Post by amoney » Mon Mar 22, 2010 6:41 pm

Disregard my post I misread the original post.
Comcast > Telo > WRT54G

Erich
Posts: 4
Joined: Fri Aug 10, 2018 12:01 am

Re: No Blue light

Post by Erich » Thu Apr 18, 2019 8:03 pm

My blue light has done out as well. The unit functions, the red and purple lights work when the unit is restarted, but no blue light. There is no dimmer control on this Telo and I've had it for about
Erich

Erich
Posts: 4
Joined: Fri Aug 10, 2018 12:01 am

Re: No Blue light

Post by Erich » Thu Apr 18, 2019 8:05 pm

continued--for less than 1 year.
Erich

murphy
Posts: 7165
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: No Blue light

Post by murphy » Fri Apr 19, 2019 2:59 am

Purple is red and blue on at the same time.
Press the Rewind key to adjust the brightness of the lights.
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

Post Reply