Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
#47302 by ladysman
Tue Feb 16, 2010 7:17 am
So i just checked my credit card and I had a $39.99 charge on their for the porting. However, I signed-up for ooma Premiere to get the free porting. Anyone else have this problem?? Guess I have to call them again.
#47310 by BBBoT
Tue Feb 16, 2010 7:53 am
I had the same thing happen, but I'm going to wait for the end of the 2-month trial of premier before I call.
I assume they have to charge you something for the port, but they can;t charge you for the year of premium until after the 2 month free trial is up.
Best case they would then just charge the difference when they do finally bill for the 1st year, but I assume they'll need to credit back the porting fee.
#47314 by kruegs
Tue Feb 16, 2010 8:24 am
I had the same thing... signed up for a year of premier during the free trial and "expected" to see a charge for $119.99, but instead saw one for $39.99. I called to check and they ended up charging me the difference ($80) and my account now shows an annual subscription to premier which has an expiration date that is correct (12 months + my free 60 day trial). I think the web page is horked. It is possible I suppose that the system will automatically charge you after the 60 days, but I am not so sure.

BTW, my port took just over 2 weeks and went without a hitch. Very happy with Ooma so far.
#47321 by murphy
Tue Feb 16, 2010 8:59 am
Call them. Select the sales department instead of technical support. I bought a year of Premier the day after I registered in January 2008 to get the free port. Premier was tacked onto the end of the free trial.
#47325 by ntoy
Tue Feb 16, 2010 9:17 am
Hello ladysman,

Your account currently shows that you have premiere trial active & a charge for the porting fee.
If you would like annual premiere charged to your account for the difference, please send me a personal
email with a green light & I can take care of that for you.
#47340 by ladysman
Tue Feb 16, 2010 10:46 am
ntoy wrote:Hello ladysman,

Your account currently shows that you have premiere trial active & a charge for the porting fee.
If you would like annual premiere charged to your account for the difference, please send me a personal
email with a green light & I can take care of that for you.


Email sent through the OOMA forum!


Thanks!
#47368 by ladysman
Tue Feb 16, 2010 1:06 pm
ntoy wrote:Hello ladysman,

Your account currently shows that you have premiere trial active & a charge for the porting fee.
If you would like annual premiere charged to your account for the difference, please send me a personal
email with a green light & I can take care of that for you.



Thanks a lot for the help! :)
#47387 by BBBoT
Tue Feb 16, 2010 3:25 pm
ntoy wrote:Hello ladysman,

Your account currently shows that you have premiere trial active & a charge for the porting fee.
If you would like annual premiere charged to your account for the difference, please send me a personal
email with a green light & I can take care of that for you.


Thanks for helping me with the same issue!

Cheers!
#47781 by ladysman
Fri Feb 19, 2010 9:00 am
I got an email a couple of days ago saying today is the day for the porting. Hasn't happened yet but that's fine.

Once it's ported, what needs done? Power cycle of the Telo?

I know how to wire it to my existing phone panel and remove the outside line from the distribution block but wasn't sure what the Telo needed if anything.

Thanks.
#47846 by amoney
Fri Feb 19, 2010 3:19 pm
Normally your dont have to do anything, some occasions may need a reboot of the Ooma box.

You dont have to disconnect the Telco unless you want to backfeed your home phone wiring.

PORTING can be a few hours or all day.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests