Phone does not ring, goes right to voice mail, help...

Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
Post Reply
suntanjam
Posts: 15
Joined: Thu Feb 05, 2009 12:28 pm

Phone does not ring, goes right to voice mail, help...

Post by suntanjam » Fri Feb 06, 2009 6:46 am

Hi,

I just installed my Omma service and everything seems fine except that my phone does not ring and goes right to Omma voice mail. Am I missing something? I have the settings set to 5 rings before going to voice mail. Thanks in advance!

John

murphy
Posts: 7238
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: Phone does not ring, goes right to voice mail, help...

Post by murphy » Fri Feb 06, 2009 6:57 am

Is the button on the hub with the picture of an envelope on or off? If it's on, push and hold for 2 seconds until it goes out.
Is the ooma tab blue?
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

suntanjam
Posts: 15
Joined: Thu Feb 05, 2009 12:28 pm

Re: Phone does not ring, goes right to voice mail, help...

Post by suntanjam » Fri Feb 06, 2009 7:12 am

Murphy,

Thanks for your help! That did the trick! By the way, how do you like Omma service as I'm brand new as of today.

John

murphy
Posts: 7238
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: Phone does not ring, goes right to voice mail, help...

Post by murphy » Fri Feb 06, 2009 7:44 am

I like it fine so far, I got it on Jan 26 so I'm new also.
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

Post Reply