just activated, can't purchase # porting

Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
Post Reply
spiffy
Posts: 2
Joined: Mon Jan 11, 2010 3:22 pm

just activated, can't purchase # porting

Post by spiffy » Thu Jan 14, 2010 6:35 pm

Hi,

I just activated a Hub, but I kept getting an error page when I was trying to complete the purchase of the $39.99 number porting. I've emailed support several days ago, but they still have not replied. Does anyone know what's going on?

Thanks

User avatar
caseybea
Posts: 196
Joined: Wed Jan 06, 2010 9:52 am

Re: just activated, can't purchase # porting

Post by caseybea » Thu Jan 14, 2010 8:20 pm

CALL support. Their email system is broken.
Ooma Hub customer since January 2010
Telo2 upgrade (hub retired) October 2016
Service Level: Core

spiffy
Posts: 2
Joined: Mon Jan 11, 2010 3:22 pm

Re: just activated, can't purchase # porting

Post by spiffy » Fri Jan 15, 2010 1:00 am

Thank you -- will try that in the morning.

amoney
Posts: 586
Joined: Tue Dec 22, 2009 9:43 pm

Re: just activated, can't purchase # porting

Post by amoney » Fri Jan 15, 2010 4:43 am

caseybea wrote:CALL support. Their email system is broken.
Excellent way to put that!
Comcast > Telo > WRT54G

bohnster
Posts: 2
Joined: Fri Jan 15, 2010 10:17 am

Re: just activated, can't purchase # porting

Post by bohnster » Fri Jan 15, 2010 10:23 am

Had the same issue after activating last night - the checkout process wouldn't take my credit cards. Spoke to a polite rep within 1 minute. The response was that the system hadn't updated enough of my info yet and that I had to manually add my billing info on the account. When that didn't work either, the rep forced it and I was able to checkout after another logout/login cycle.

Post Reply