Problems with second handset?

Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
User avatar
Tony
Ooma Moderator
Posts: 254
Joined: Wed Aug 06, 2008 9:20 am

Re: Problems with second handset?

Post by Tony » Wed Jan 06, 2010 11:06 am

If you cannot access the Telo's web page http://setup.ooma.com , you may find out the Telo's firmware version on the Telo Handset by pressing Menu key, under "Information" you can see "Version xxxxx".

User avatar
The Talker
Posts: 134
Joined: Thu Dec 17, 2009 7:28 pm
Location: Southern California

Re: Problems with second handset?

Post by The Talker » Wed Jan 06, 2010 11:44 am

Thank you Tony! I''m now updated and have an additional handset functioning now.
One issue resolved with 3 more to go.

1, caller ID not displaying properly.
2, credit associated with device #1 (pending)
3, deletion of MAC address for device #1 (pending)
I am The Talker || **Lifetime Premier Service Subscriber** Use this SEARCH function folks!

Post Reply