Number was ported yesterday and msg says disconnected

Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
Post Reply
iimmie
Posts: 11
Joined: Sat Mar 14, 2009 1:59 am

Number was ported yesterday and msg says disconnected

Post by iimmie » Tue Oct 13, 2009 4:32 am

Hi I have 2 ooma systems set up and the port for the 2nd phone was done yesterday and now all my phones are out. When I dial my # it is saying that the phone number is dosconnected.
I followed all the instructions for installation and everything was fine until the port went through yesterday (from vonage to Ooma).
Can someone help me with this?
Thank you

User avatar
jmassimilla
Posts: 525
Joined: Sat Feb 07, 2009 4:38 am
Location: Burlington County, South Jersey

Re: Number was ported yesterday and msg says disconnected

Post by jmassimilla » Tue Oct 13, 2009 4:45 am

Sometimes it takes several hours before the port goes completely through. It sounds like you may be experiencing that now. If it doesn't resolve by later in the day, try calling customer service. On an extreme note, when I first ported my number from Verizon to Voicewing(a Verizon branded service) several years ago, it took 3 days to complete. Every time someone called my number, they got a number disconnected message.
Customer since Feb 2009
2 Hub/Scout
1 Telo/Handset
Lifetime Premier Subscriber

iimmie
Posts: 11
Joined: Sat Mar 14, 2009 1:59 am

Re: Number was ported yesterday and msg says disconnected

Post by iimmie » Tue Oct 13, 2009 5:07 am

Thank you but that only partially answers my question. Why would my other ooma system be out also. I have them both running through a lynksys router. I followed the directions I recieved from a previous post I posted about a month ago and both phone lines worked perfectly. Now I have no phones at all working.

niknak
Posts: 885
Joined: Tue Jan 27, 2009 7:53 pm
Location: Staten Island, NY

Re: Number was ported yesterday and msg says disconnected

Post by niknak » Tue Oct 13, 2009 6:47 am

... both phone lines worked perfectly. Now I have no phones at all working...
maybe something else is wrong with your network or wiring?

WayneDsr
Posts: 3790
Joined: Wed Feb 04, 2009 6:28 pm
Location: Northern Indiana

Re: Number was ported yesterday and msg says disconnected

Post by WayneDsr » Tue Oct 13, 2009 8:11 am

Need more information on how you have the oomas setup in your network.

Wayne

Post Reply