My ooma is blinking does not connect.

Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
Post Reply
dhkkim
Posts: 18
Joined: Mon Jul 06, 2009 3:09 pm

My ooma is blinking does not connect.

Post by dhkkim » Mon Jul 06, 2009 3:14 pm

along with ooma activation, i ported my cellphone number to ooma. anyway my ooma is blinking but internet works. i don't know what's going on.

first time user and im frustated.

User avatar
bw1
Posts: 1781
Joined: Wed Mar 18, 2009 9:06 am
Location: MI

Re: My ooma is blinking does not connect.

Post by bw1 » Mon Jul 06, 2009 5:51 pm

Blinking what? I assume the ooma tab on the hub is blinking red if it's not working. Are there any other lights on the hub that are solid red?

Did you check the troubleshooting section in the User Guide?

Tell us a little more about your configuration.
Did you configure ooma to have an integrated landline?
Do you have DSL or cable internet?
Do you have a router and if so is it connected to the ooma or is ooma connected to the router?
What's connected to the the following ports on the ooma hub:
home port?
phone port?
wall port?

You may have to call ooma support. It's too late now but they were open until 9:00 PM ET.

Since you ported your cell phone number to ooma, do you have a backup to make phone calls?

niknak
Posts: 885
Joined: Tue Jan 27, 2009 7:53 pm
Location: Staten Island, NY

Re: My ooma is blinking does not connect.

Post by niknak » Tue Jul 07, 2009 5:03 am

When you signed up for OOMA did you get a temporary number or integrate it with an existing landline?

How long did it take and did you get confirmation from OOMA that the cell # port went through?

I suspect the OOMA hub is not correctly provisioned for your type of phone service?

You can check the ooma hub's diagnostics by connecting a pc to the hub's home port and going to
http://setup.ooma.com

or perhaps call ooma customer service to check your hub provisioning?

Post Reply