Porting Selection/Landline

Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
Post Reply
hamoper
Posts: 14
Joined: Mon Apr 25, 2011 7:54 pm

Porting Selection/Landline

Post by hamoper » Fri Apr 29, 2011 6:00 pm

When I filled out the porting request there were some options available such as "Mobile, Landline, Etc. I am porting my home phone number to OOma so I selected "Landline". Was this correct?? I believe I saw somewhere about this selection meaning something else but perhaps that had nothing to do with porting..... :?

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: Porting Selection/Landline

Post by lbmofo » Fri Apr 29, 2011 6:11 pm

What company? The same company can have landline, wireless, voip, etc. If smaller company and it is obvious, then no issues. They just want to target the right entity to deal with.
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

hamoper
Posts: 14
Joined: Mon Apr 25, 2011 7:54 pm

Re: Porting Selection/Landline

Post by hamoper » Fri Apr 29, 2011 6:53 pm

Cox Communications is the phone provider...

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: Porting Selection/Landline

Post by lbmofo » Fri Apr 29, 2011 7:29 pm

From the name, they should know so don't worry. That's cable right?
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

hamoper
Posts: 14
Joined: Mon Apr 25, 2011 7:54 pm

Re: Porting Selection/Landline

Post by hamoper » Fri Apr 29, 2011 7:37 pm

Yes, Cable

thanks

Post Reply