Stay informed with the latest ooma feature updates and service status. Note: New Topics cannot be created in this forum.
#43132 by tetralite
Thu Jan 21, 2010 4:40 pm
At 4:34pm PST in Seattle and both ooma systems here are still up and down all day long and as I type this post I'm seeing red and blue back and forth at different times on both systems. I won't stop complaining until it is fixed and I hope everyone else does the same. We paid for these systems expecting them to work as promised. Keep complaining! No excuses!
#43136 by akindle
Thu Jan 21, 2010 4:43 pm
Another st louis problem. Box keeps cycling on and off. Red tab to blue,blue to red and back and fourth. Is there a problem with MY ooma or is it on oomas end?
#43139 by rpransky
Thu Jan 21, 2010 4:45 pm
Ooma should show a REAL status page and provide system status information. Hope you clean up your act soon. Get busy signal when calling Ooma support. My system has been cycling most of the day. Vocie mail on internet and on Telo does not seem to be working either.
#43141 by tetralite
Thu Jan 21, 2010 4:47 pm
To akindle: If you read back in this thread you'll see it is obviously an ooma problem that is happening nationwide. To everyone else, here's a new development I just noticed -- even when I have blue lights on both ooma systems here, I can't dial out. I tested this by dialing my land line and I get a busy signal on both ooma systems. 4:46pm Seattle. This sucks!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest