ringing noise from base every 30 seconds

Having trouble placing or receiving calls or using your voicemail system on Ooma Telo VoIP Phones? Post your questions here.
Post Reply
harleyjess
Posts: 16
Joined: Fri Feb 19, 2010 8:02 am

ringing noise from base every 30 seconds

Post by harleyjess » Sat May 01, 2010 6:43 pm

my friends ooma just today started making noice from base unit about every 30 seconds--- dial tone still works--- but cant keep unit plugged in because of the noise--- further when we tried to get onto ooma support- the system wont take the password - it just keeps saying the user and password dont match----we have reset the base a couple of time by unplugging the power cord- still no luck

How do we get this all fixed- phone is useless as is-- --

murphy
Posts: 7251
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: ringing noise from base every 30 seconds

Post by murphy » Sun May 02, 2010 2:40 am

Hub or Telo?
Integrated landline or not?
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

harleyjess
Posts: 16
Joined: Fri Feb 19, 2010 8:02 am

Re: ringing noise from base every 30 seconds

Post by harleyjess » Sun May 02, 2010 7:34 am

Telo--- no landline- directly connected to Internet

JCJC
Posts: 2
Joined: Sun May 02, 2010 8:11 am

Re: ringing noise from base every 30 seconds

Post by JCJC » Sun May 02, 2010 8:15 am

This problem that a freind referred to is mine- i finally was able to register and log in-- --IT is my Telo that is producing the issue - thanks in advance for trying to help me

JC

Post Reply