Having trouble placing or receiving calls or using your voicemail system on Ooma Telo VoIP Phones? Post your questions here.
#92897 by rohitmc
Sat Feb 11, 2012 8:45 pm
Hello everyone,

I have dial tone but i can' dial out. As as i start dialing the dial tone doesn't go away. Also there is no busy signal. I was with ooma support for 2 hours without any success.

Also when someone i call i can hear them but they can't hear me.

I am using ooma Hub.

Please help.
#92899 by murphy
Sun Feb 12, 2012 3:58 am
#92920 by JOEFAV
Sun Feb 12, 2012 11:52 am
I have the same problem. Can't call out, hear dial tone, but nothing happens.I can hear the person speaking to me when I receive a call, but they can't hear me. OOMA tech told me my unit had gone bad, I needed to buy a new one. I bought a new one, and that one is working. I tried putting the old one back in service, but the old one is still not working.
Maybe when your warranty runs out, they can ZAP your OOMA so you need to buy a new one.
#92923 by rohitmc
Sun Feb 12, 2012 12:12 pm
@murphy i am not using pulse dailing. This phone is working with ooma from last 2 months without any issue.

@thunderbird used all your suggestion with no luck.

It's the same issue. Dial tone is there but i can't dial out.

Please help, and thanks in advance.
#92927 by rohitmc
Sun Feb 12, 2012 12:44 pm
Yes it's Ooma dial tone. I tried *99-1-xxx-xxx-xxxx# and after certain minutes the busy signal comes. I waited for 10 minutes and tried again. It's the same issue again.
#92932 by rohitmc
Sun Feb 12, 2012 2:56 pm
Have a ticket open with them and hopefully they can fix this. Had high hopes for Ooma and now my phone is down from last 4 days.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests