old main number in profile after port

Problems using My Ooma? Ideas on how we can make it better? You’ve come to the right place.
murphy
Posts: 7260
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: old main number in profile after port

Post by murphy » Wed Sep 07, 2011 11:17 am

Are you logging into my.ooma using your ported number?
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

cmosguy
Posts: 3
Joined: Wed Sep 07, 2011 10:46 am

Re: old main number in profile after port

Post by cmosguy » Wed Sep 07, 2011 11:21 am

Yes. I'm logging in using the ported number. In fact, I can't log in using the old number anymore.
Customer since: 8/19/11, H/W: Telo, Number port completed: 9/2/11 from Comcast

jimbro57
Posts: 4
Joined: Sun Aug 07, 2011 7:56 am

Re: old main number in profile after port

Post by jimbro57 » Wed Sep 07, 2011 12:25 pm

The answer to your question isn't clear to me, but if you go up the message list, there was a reply at one point from Bobby B, an Ooma moderator. He said to try it because it should have been fixed at that point Perhaps you should try to send a message to him. You can also send a trouble report to Ooma from their website (i.e., not from this message board.) Good luck!

cmosguy
Posts: 3
Joined: Wed Sep 07, 2011 10:46 am

Re: old main number in profile after port

Post by cmosguy » Wed Sep 07, 2011 2:11 pm

Well, it seems like my issues have been fixed. I just checked again a moment ago. After logging out and back in again, all the features worked (call logs, phone number, privacy page). Thanks to whomever fixed the issue.
Customer since: 8/19/11, H/W: Telo, Number port completed: 9/2/11 from Comcast

njneer
Posts: 3
Joined: Wed Aug 17, 2011 12:26 pm

Re: old main number in profile after port

Post by njneer » Wed Sep 07, 2011 2:17 pm

Same here, port just completed yesterday and I login with the ported number and still shows the old number it was initially setup with. Call logs do not show anything since number has been ported.

I know they've mentioned it should fix itself but I think it would be helpful to let people knew if this is standard and wait or if its something individually we have to notify Ooma about to fix.

thunderbird
Posts: 6388
Joined: Mon Nov 08, 2010 4:41 pm

Re: old main number in profile after port

Post by thunderbird » Wed Sep 07, 2011 2:41 pm

The following procedure helps with problems with the Ooma device itself, but I don't think anyone has tried this procedure for this problem. It may not work, but it's worth a try.

Power off the Ooma device for fifteen minutes. This allows time for the Ooma servers to reload/reset your Ooma profile. Then repower the Ooma device and test.

Post Reply