Porting Two Home Numbers

Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
Post Reply
NoPayPhone
Posts: 3
Joined: Sun Feb 27, 2011 1:02 pm

Porting Two Home Numbers

Post by NoPayPhone » Sun Feb 27, 2011 1:06 pm

I ported one of my home land line phone numbers.

Can I port a second number to Ooma?

If so, is it complicated to manage two ported numbers?

murphy
Posts: 7165
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: Porting Two Home Numbers

Post by murphy » Sun Feb 27, 2011 1:31 pm

Yes you can port a second number.
You must be a Premier subscriber to have two numbers.
If you have a Telo, you must have a Telo handset to have simultaneous calls on both numbers.
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: Porting Two Home Numbers

Post by lbmofo » Sun Feb 27, 2011 1:38 pm

Or without Premier, you'd need another Telo or Hub to port 2nd number to.
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

Post Reply