4 handsets 2 lines telo setup question

Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
Post Reply
wlum
Posts: 3
Joined: Thu Oct 28, 2010 1:03 pm

4 handsets 2 lines telo setup question

Post by wlum » Thu Oct 28, 2010 1:14 pm

Hi All - I have 4 handsets with my telo unit. I have premier and two lines (telephone numbers).

I would like two of the handsets dedicated to line 1 and the other two handsets dedicated to line 2. Think of it as line 1 for parents and line 2 for kids -- parents don't want anything to do with the kids line and vice versa. Each Line would have its own voicemail account.

The best I could get was 3 handsets on Line 1 (shared) and one handset on Line 2 (dedicated). How would I set this up the way I want? Is it possible?

Thanks in advance....

murphy
Posts: 7261
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: 4 handsets 2 lines telo setup question

Post by murphy » Thu Oct 28, 2010 1:20 pm

It's not possible. Only one handset can be locked to a given number.
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

wlum
Posts: 3
Joined: Thu Oct 28, 2010 1:03 pm

Re: 4 handsets 2 lines telo setup question

Post by wlum » Sat Oct 30, 2010 9:06 pm

I'm wondering if this limitation is a software related limitation only? If so, maybe I can put a request in for this new "feature". Seems that this type of capability would be sought after by more customers than just me...

what do you think?

Thanks,

Wayne

ntoy

Re: 4 handsets 2 lines telo setup question

Post by ntoy » Mon Nov 01, 2010 8:09 am

Hello,

Currently, nothing on the radar, but has been submitted to the feature request queue.

Thanks!

Post Reply