DTMF Tones not heard

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
Post Reply
User avatar
focuspuller
Posts: 166
Joined: Fri Sep 04, 2009 2:45 pm
Location: Third Planet From The Sun

DTMF Tones not heard

Post by focuspuller » Fri Jun 11, 2010 12:26 pm

I just installed my wife's Telo and was making several calls to check it out.

When I called one of the places that says press "X" for, etc. The tone was not heard.

I then tried the same place using my hub and got the same problem.

Then tried with my Vonage line and no problem.

Then tried several other numbers that use the "Press X" for..... Again both the Telo and the Hub did not work.

Did the same with the Vonage line and all worked fine.

The Hub has worked in the past.

Has there been a change in the way OOMA processes the DTMF tones?
(I'm not calling my or any other answer machine, just businesses that use the "Press X" for answering their phones.)
One if by Land
Two if by Sea
Three if by Limo

ntoy

Re: DTMF Tones not heard

Post by ntoy » Fri Jun 11, 2010 12:56 pm

Hello,

Please send me a direct email with the details & I can test.

Thx,
Norm

User avatar
nn5i
Posts: 554
Joined: Fri Jun 11, 2010 2:02 pm
Location: Portland, OR

Re: DTMF Tones not heard

Post by nn5i » Mon Jun 14, 2010 3:22 pm

When you call Ooma tech support, you use touch-tones to select options. So I guess you can't use Ooma to call Ooma tech support. Swift, eh?

User avatar
focuspuller
Posts: 166
Joined: Fri Sep 04, 2009 2:45 pm
Location: Third Planet From The Sun

Re: DTMF Tones not heard

Post by focuspuller » Mon Jun 14, 2010 5:57 pm

When you call Ooma tech support, you use touch-tones to select options. So I guess you can't use Ooma to call Ooma tech support. Swift, eh?
I don't call tech support.....so I do not know if there would be a problem.

As of now all is fine. The problem was only for about a day and a half.
One if by Land
Two if by Sea
Three if by Limo

Post Reply