Changing the numbe of rings

Having trouble placing or receiving calls or using your voicemail system on Ooma Telo VoIP Phones? Post your questions here.
Post Reply
colscuba
Posts: 1
Joined: Fri Feb 12, 2010 6:56 am

Changing the numbe of rings

Post by colscuba » Fri Feb 12, 2010 6:59 am

Can I change the number of rings before Ooma goes to voicemail? If so, how do I do this.

Thanks

murphy
Posts: 7240
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: Changing the numbe of rings

Post by murphy » Fri Feb 12, 2010 7:02 am

colscuba wrote:Can I change the number of rings before Ooma goes to voicemail? If so, how do I do this.

Thanks
Log into my.ooma and click on Preferences.
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

alancommike
Posts: 30
Joined: Wed Jan 06, 2010 10:53 pm
Location: San Jose, CA

Re: Changing the numbe of rings

Post by alancommike » Fri Feb 12, 2010 10:42 am

And if you change it there and it doesn't seem to take effect, reboot your Telo/Hub.

Post Reply