Sytem Ooma connection tone change error

Problems using My Ooma? Ideas on how we can make it better? You’ve come to the right place.
Post Reply
fognet
Posts: 9
Joined: Wed Jan 20, 2010 6:35 am

Sytem Ooma connection tone change error

Post by fognet » Fri Jan 22, 2010 12:03 pm

I cannot change the "Ooma connection tone" in my ooma preferences / system. When I attempt to change and save the "Ooma connection tone", I get the following error:

"We're sorry, there was a problem processing the page.
If this page continues to appear, please contact Ooma Support. You can also report this issue in the Ooma Forum." :?:

ntoy

Re: Sytem Ooma connection tone change error

Post by ntoy » Fri Jan 22, 2010 12:21 pm

Hello,

Yes, this issue has been reported & we are currently working
to resolve this issue.

fognet
Posts: 9
Joined: Wed Jan 20, 2010 6:35 am

Re: Sytem Ooma connection tone change error

Post by fognet » Wed Jan 27, 2010 9:58 am

When is this issue going to be fixed. I am not able to make changes in "My Ooma." It has been more than a week since this problem occurred. :?:

fognet
Posts: 9
Joined: Wed Jan 20, 2010 6:35 am

Re: Sytem Ooma connection tone change error

Post by fognet » Sat Jan 30, 2010 9:53 am

In addition to the previous problem I have a new one. I have two Ooma phone lines. When I check my call log, I can never see which incoming or out going calls were made from my # 2 line, they all show as line 1. This is very frustrating because the 2nd line is my business line.

If there is a way to see my line 2 activity please tell me.

Also there is no good documentation on how to use "My Ooma." When is there going to be a comprehensive users guide for the entire Ooma system.

murphy
Posts: 7208
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: Sytem Ooma connection tone change error

Post by murphy » Sat Jan 30, 2010 9:57 am

fognet wrote:In addition to the previous problem I have a new one. I have two Ooma phone lines. When I check my call log, I can never see which incoming or out going calls were made from my # 2 line, they all show as line 1. This is very frustrating because the 2nd line is my business line.

If there is a way to see my line 2 activity please tell me.

Also there is no good documentation on how to use "My Ooma." When is there going to be a comprehensive users guide for the entire Ooma system.
Is your second phone number attached to a personal device? If it is, log into my.ooma using the second phone number.
Last edited by murphy on Sat Jan 30, 2010 11:02 am, edited 1 time in total.
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

fognet
Posts: 9
Joined: Wed Jan 20, 2010 6:35 am

Re: Sytem Ooma connection tone change error

Post by fognet » Sat Jan 30, 2010 10:12 am

Thanks, That works fine for the second line.

As I indicated earlier good documentation on how to use Ooma stuff would be helpful. It would also cut down on a lot of forum traffic.

Regards
Jim

Post Reply