Can I Change Telo Handset Name?

Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
Post Reply
GregH
Posts: 3
Joined: Sat Jan 21, 2012 9:18 am

Can I Change Telo Handset Name?

Post by GregH » Sat Jan 21, 2012 9:26 am

I would like to change the Telo Handset name to something more descriptive than "Handset 1." I traversed the menu options and did not see an option to change the name. Can I change the handset name?

murphy
Posts: 7241
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: Can I Change Telo Handset Name?

Post by murphy » Sat Jan 21, 2012 9:31 am

GregH wrote:I would like to change the Telo Handset name to something more descriptive than "Handset 1." I traversed the menu options and did not see an option to change the name. Can I change the handset name?
No.
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

MenchPueblo
Posts: 1
Joined: Sat Nov 23, 2013 5:31 pm

Re: Can I Change Telo Handset Name?

Post by MenchPueblo » Sat Nov 23, 2013 5:34 pm

Why can't the handset name be changed? On the Quick Start Guide it shows "Living Room", so that leads me to believe that it is something that can be customized.

kdmc69
Posts: 502
Joined: Wed Aug 27, 2008 1:15 pm
Location: Raleigh, NC

Re: Can I Change Telo Handset Name?

Post by kdmc69 » Sat Nov 23, 2013 7:43 pm

MenchPueblo wrote:Why can't the handset name be changed? On the Quick Start Guide it shows "Living Room", so that leads me to believe that it is something that can be customized.
Go to your my.ooma, click on Preferences, then on Phone Numbers. You can then click on the device and an edit box will open. You can change the name and then save.
Ooma Customer Since: August 2008
Ooma Equipment: 2 Telos + 2 HD2 Handsets
Ooma Service: Premier
Amped AC 1750 Router
TWC ->Router -> Telo1
TWC ->Router -> Telo2

Post Reply