password

Need extra help installing your Ooma Hub or Telo system? Let us know.
Post Reply
ninja_panda
Posts: 2
Joined: Tue Jan 01, 2013 10:29 pm

password

Post by ninja_panda » Tue Jan 01, 2013 10:54 pm

Can I use special character (: *)^%$#[]\;/.) in ooma acct & forum's password?

thunderbird
Posts: 6388
Joined: Mon Nov 08, 2010 4:41 pm

Re: password

Post by thunderbird » Wed Jan 02, 2013 4:41 am

ninja_panda wrote:Can I use special character (: *)^%$#[]\;/.) in ooma acct & forum's password?
Try it and see if it works.

User avatar
lbmofo
Posts: 9337
Joined: Sun Mar 14, 2010 7:37 pm
Location: Greater Seattle
Contact:

Re: password

Post by lbmofo » Wed Jan 02, 2013 8:47 am

ninja_panda wrote:Can I use special character (: *)^%$#[]\;/.) in ooma acct & forum's password?
Yes, both my ooma and ooma forum would take those special characters in your password.
Customer Since: 3/13/10
Hardware: Telo & Hub
Service: Premier 12/06/10
Verizon Port: 3/15/10 - 4/02/10
Internet: 100 Mbps/10 Mbps
Setup: SB6141/R6700/Ooma
MainStreetSHARES Ebates: get Ca$h Back when you shop online!!

Image

ninja_panda
Posts: 2
Joined: Tue Jan 01, 2013 10:29 pm

Re: password

Post by ninja_panda » Wed Jan 02, 2013 12:03 pm

thunderbird wrote:
ninja_panda wrote:Can I use special character (: *)^%$#[]\;/.) in ooma acct & forum's password?
Try it and see if it works.
It is hit & misses. Sometime it worked (today) sometime it would not (yesterday).
I just removed all the special character from password.

lbmofo wrote:
ninja_panda wrote:Can I use special character (: *)^%$#[]\;/.) in ooma acct & forum's password?
Yes, both my ooma and ooma forum would take those special characters in your password.

Thank you, I will give it a try later.

Post Reply