Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
#67420 by dkdj5
Sat Oct 23, 2010 12:31 pm
These are fax machines that work or don't work for some people. Your experience could be different. By making a record, perhaps we could all be helped. Maybe we can start seeing a patern. Just copy this whole page to your reply and add your machine.

Helpful Tips:
Have your line set to fax mode by calling Ooma.
Dial *99- or *99, before any outgoing fax.

--------------------------
Works with Telo

HP 7210

--------------------------
Doesn't work with Telo


--------------------------
Works with Hub


--------------------------
Doesn't work with Hub

HP 5510

--------------------------
Works with Scout


--------------------------
Doesn't work with Scout
#67495 by kjk
Sun Oct 24, 2010 5:36 pm
I have a motorola surfboard modem then my ooma telo then my belkin n+ wireless router.
I have my hp officejet 8500 pro set to ecm off, 9600, my oma w/ qos =0 and set to fax mode...can't send or recieve.

any other thoughts?

Thanks
#67496 by robm15
Sun Oct 24, 2010 6:09 pm
I successfully faxed twice tonight. I have a Canon MX860. OOMA Telo is behind my Linksys WRT54G router. I had speed set to 9600, ECM is on. I have QOS set to off on the router.

My internet service is Comcast cable, BLAST speed package.
#67542 by robm15
Mon Oct 25, 2010 5:13 pm
I really don't know which way is better. I never tried to hook it up Modem-OOMA-Router. Mine is Modem-Router-OOMA, and I haven't had a reason to change it since I connected it up a few weeks ago.
#67605 by kjk
Tue Oct 26, 2010 3:37 pm
I give up can't fax. ...ECM on or off qos on or off. Maybe it's an hp thing ...anyone faxing with an hp??

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests