Ooma Scout

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
TBS123
Posts: 4
Joined: Fri Jun 04, 2010 5:27 pm

Re: Ooma Scout

Post by TBS123 » Sat Jun 05, 2010 9:57 am

Schwulmon wrote:I called Ooma support this evening and they gave me a ticket number and are escalating it to level 2 support. I could not stay on the phone any longer this evening and will call them back tomorrow. I will post what happens after I talk with them.
Thanks! I've got an email conversation going with their tech support, too. I'll let you know if I find anything out first.

Schwulmon
Posts: 14
Joined: Fri May 29, 2009 7:24 am

Re: Ooma Scout

Post by Schwulmon » Sat Jun 05, 2010 10:07 am

Thanks! I've got an email conversation going with their tech support, too. I'll let you know if I find anything out first.
I have emailed them some photos which they requested. It sounds like they may be sending new scouts out, but do not know yet.

Schwulmon
Posts: 14
Joined: Fri May 29, 2009 7:24 am

Re: Ooma Scout

Post by Schwulmon » Sat Jun 05, 2010 4:51 pm

I received a phone call Sunday and they have determined the hub is bad and are sending out a replacement.

Thanks to those trying to help. I don't know why other boards say Ooma support service is so bad. This is the second time that I have dealt with they and they have treated me great.

TBS123
Posts: 4
Joined: Fri Jun 04, 2010 5:27 pm

Re: Ooma Scout

Post by TBS123 » Thu Jun 10, 2010 2:29 pm

I also had email and phone conversations with Ooma Support, and sent them some photos. The last I spoke with them (Monday), they were sending out a replacement hub, but I haven't gotten any further confirmation.

Ted

Schwulmon
Posts: 14
Joined: Fri May 29, 2009 7:24 am

Re: Ooma Scout

Post by Schwulmon » Mon Jun 14, 2010 11:01 am

I received another hub from Ooma today and the scouts lights are now blue and they are working. Thanks again Ooma

TBS123
Posts: 4
Joined: Fri Jun 04, 2010 5:27 pm

Re: Ooma Scout

Post by TBS123 » Wed Jun 16, 2010 5:27 pm

Same here - I just got my replacement Hub today (6/16/10) and now all is well! Thanks!

Post Reply