Reset Telo Handset to Factory?

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
Post Reply
AzJazz
Posts: 57
Joined: Sun May 23, 2010 8:17 pm

Reset Telo Handset to Factory?

Post by AzJazz » Wed May 26, 2010 11:21 pm

I am returning one of my Telo Handsets, and I want to wipe the memory.

Does anyone know how to clear it out?

AzJazz

murphy
Posts: 7207
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: Reset Telo Handset to Factory?

Post by murphy » Thu May 27, 2010 2:48 am

To reset the telo handset press the red button for about 3 seconds until the handset turns off. Next press the 0 and left softkey while pressing the red button briefly to power back on. The handset is now reset.
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

AzJazz
Posts: 57
Joined: Sun May 23, 2010 8:17 pm

Re: Reset Telo Handset to Factory?

Post by AzJazz » Thu May 27, 2010 5:53 am

Thank you!

Post Reply