My setup.ooma.com doesn't function

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
Post Reply
theo1958
Posts: 38
Joined: Tue Apr 13, 2010 6:45 pm

My setup.ooma.com doesn't function

Post by theo1958 » Tue Apr 13, 2010 6:51 pm

http://setup.ooma.com/

I can bring up the page with some options down the left column, however, however,clicking on them produces nothing. I see Internet Explorer can not display this page. The Navigation box does not respond except for the "ports" .. which I haven't the foggiest idea what that means.

Any ideas what's happening?

Groundhound
Posts: 2711
Joined: Sat May 23, 2009 9:28 am
Location: Atlanta, GA

Re: My setup.ooma.com doesn't function

Post by Groundhound » Tue Apr 13, 2010 7:56 pm

Possibly your anti virus. Kaspersky has been known to cause an issue with Ooma's setup page.

User avatar
Walt
Posts: 14
Joined: Mon Feb 23, 2009 2:00 pm
Location: Jersey Shore

Re: My setup.ooma.com doesn't function

Post by Walt » Wed Apr 21, 2010 11:07 am

For setup, try: http://172.27.35.1/

Walt

theo1958
Posts: 38
Joined: Tue Apr 13, 2010 6:45 pm

Re: My setup.ooma.com doesn't function

Post by theo1958 » Sat Apr 24, 2010 4:49 pm

Got it to work! You have to turn off Kapersky 2010 Anti-Virus program and setup runs fine!

Thank you everyone!

Post Reply