Can't dial toll free numbers

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
Post Reply
petroit
Posts: 1
Joined: Mon Jan 18, 2010 7:42 pm

Can't dial toll free numbers

Post by petroit » Mon Jan 18, 2010 7:43 pm

Anyone having trouble dialing toll free numbers? I can dial ooma toll free number, but that is it.

Groundhound
Posts: 2711
Joined: Sat May 23, 2009 9:28 am
Location: Atlanta, GA

Re: Can't dial toll free numbers

Post by Groundhound » Mon Jan 18, 2010 7:53 pm

Yes, there seems to be a problem with toll free numbers tonight.

User avatar
caseybea
Posts: 196
Joined: Wed Jan 06, 2010 9:52 am

Re: Can't dial toll free numbers

Post by caseybea » Mon Jan 18, 2010 7:54 pm

After seeing posts on the forum, I just tried a half dozen 800 numbers. ALL of them come up with a busy signal.

:o
Ooma Hub customer since January 2010
Telo2 upgrade (hub retired) October 2016
Service Level: Core

amoney
Posts: 586
Joined: Tue Dec 22, 2009 9:43 pm

Re: Can't dial toll free numbers

Post by amoney » Mon Jan 18, 2010 8:03 pm

Topics are blowing up over in the other forum calling 101...

Yes.
Comcast > Telo > WRT54G

Tron
Posts: 1
Joined: Mon Jan 18, 2010 8:22 pm

Re: Can't dial toll free numbers

Post by Tron » Mon Jan 18, 2010 8:24 pm

I noticed it too.

whn
Posts: 383
Joined: Thu Jan 22, 2009 6:36 pm

Re: Can't dial toll free numbers

Post by whn » Wed Feb 17, 2010 3:49 pm

petroit wrote:Anyone having trouble dialing toll free numbers? I can dial ooma toll free number, but that is it.

I'm having the same problem

Post Reply