Can DirecTV HR22 Call-in Number Be Changed?

Got something else to discuss that is not covered by the previous forums? Post it here!
Groundhound
Posts: 2711
Joined: Sat May 23, 2009 9:28 am
Location: Atlanta, GA

Re: Can DirecTV HR22 Call-in Number Be Changed?

Post by Groundhound » Mon Jan 11, 2010 11:58 am

You should see pretty much the same performance from any of the popular switches, here's Linksys' offering: http://www.amazon.com/Linksys-EZXS55W-E ... 769&sr=8-1

daet
Posts: 359
Joined: Sat Apr 11, 2009 5:21 am
Location: Metairie, LA

Re: Can DirecTV HR22 Call-in Number Be Changed?

Post by daet » Mon Jan 11, 2010 1:35 pm

Also - take a look at this switch by Trendnet. It is less that half the price of the other switches ($11.98). I haven't used it, but gets a five rate on Amazon from 51 customers.
Ooma customer since April 2009
Ooma equipment: Hub ; Telo + 4 handsets
Ooma service: Annual Premier subscription

JustDad
Posts: 12
Joined: Mon Dec 07, 2009 5:52 am

Re: Can DirecTV HR22 Call-in Number Be Changed?

Post by JustDad » Tue Jan 12, 2010 6:15 am

Thanks for all of your help guys!

I've got a network switch installed and all is well. No more call-outs from my DVR and DirecTV VOD is up and running. My Call Log is now nice and clean.

Thanks again!

Post Reply